Well today is hari ibu, dirayakan untuk memperingati para ibu2x sedunia. I pun mnyambut secara tak langsung. Actually terawal seminggu i celebrate as i xtau bila mother's day sebenarnya. Tapi memandangkan my mum came for my convo so apa lagi, gue ambil kesempatan untuk belanja my mum makan ketam black pepper, and bukan main seronok rasa hati gue lihat my mum penuh concentration makan ketam. Gue tak kisah berhabisan ratus2x untuk makan mahal, bila mengenangkan gue dulu selalu pow my mum even bila dah abis belaja. Bukan apa maklumlah kerja xstabil lagi and sekarang bila dah dapat gaji 4 angka gue rasa its about time to pampered her.

Cuma gue rasa terkilan and menyesal coz I made my mum sedih semalam as I mcm "make fun of " my mum bila I cakap she's too emotional and typical pasal dia undi bnyk2x untuk claudia and xsetuju Aril masuk. Salah gue coz xmemahami bahawa menonton AF cara my mum behibur. Bukan selalu juga she got a chance to enjoy hersef. Maybe tak salah if i just shut my mouth that time. Luckily she's turned back normal this morning bila gue belanja my mum makan dimsum yang kaw2x.


Well to be honest when it comes express feeling2x wpun kepada bonda gua ini gua rasa gua tak mampu untuk luah secara lisan. Cukuplah sekadar lirik lagu ini yang i think memang mewakili 90% of my feelings.


Mothersdayflowers
















Selamat Hari Ibu (by Kumpulan Hujan)


Dengarkanlah lagu, lagu ku ini
Ikhlas dari hati hanya untuk mu
Aku lah anak mu, anak mu yang selalu
Memelukmu menciummu

Memang banyak dosa yang telah ku lakukan
Menyakiti dikau ku mohon maafkan

Selamat hari ibu, ku ucap kepada mu
Walau ku jauh disiniku harap kau terus
Menanti kepulangan ku tuk menemani
Mu hingga ke akhir nanti, aku janji

Kau tak tahu ku sentiasa bersyukur
Punyai pari-pari iaitu kamu
Ku pastikan agar kau sentiasa bahagia
Inginku nyatakan kau milik syurga

Memang banyak dosa yang telah ku lakukan
Menyakiti dikau ku mohon maafkan

Selamat hari ibu, ku ucap kepada mu
Walau ku jauh disiniku harap kau terus
Menanti kepulangan ku tuk menemani
Mu hingga ke akhir nanti, aku janji

Selamat Hari IBu to all mamas in the world! u're the best

P/S: thanx Lord coz giving the greatest angel (aka My Mum) in the earth to guide me menjadi pria terhebat

2 Response to " "

  1. edriaty says:
    May 11, 2009 at 12:21 PM

    bagi emel.aku nak add view blog aku.or add ym aku : pheonix_bubbles

    aku
    edriaty

  2. dariremus says:
    May 11, 2009 at 4:05 PM

    shinchan2807@gmail.com